Cirkusrevyen 2020, 25-26 juli, sidste år med Ulf Pilgaard!

DKK1.895,00

Tag to dage med til København og oplev revyen, der gennem årtier har begejstret danskere fra alle egne, skabt traditioner for mennesker om årlige gensyn, en revy hvor kendte danske skuespillere og komikere sommer efter sommer har deres gang, kort sagt: kom med til hele Danmarks revy: Cirkusrevyen. Vi bor på Glostrup Park hotel, med store komfortable værelser og flot morgenbuffet. Se mere om hotellet på vores hjemmeside.

Dagsprogram

1. dag: København
Efter påstigning holder vi en lille formiddagspause, og turen går mod København, hvor vi ankommer til Kgs. Nytorv omkring middag. Her er der rig lejlighed til at finde frokost i Nyhavn og nyde en forhåbentlig solrig stund, inden vi kører til hotellet midt på eftermiddagen. På hotellet kan vi slappe af en god times tid, inden vi kører til Bakken og nyder resten af eftermiddagen. Til aften mødes vi til en dejlig middag inkl. 2 glas vin på restaurant Staldknægten, og herefter skal vi til Cirkusrevyen, og når den er slut, mødes vi alle ved bussen, der kører os tilbage til hotellet.

2. dag: Byrundtur i København med lokal guide
Efter et dejligt morgenbord forlader vi hotellet og tager med bus og til fods rundt i Københavns gader og stræder med vores lokale guide. Københavns mange spændende bygninger og områder får liv, når vores lokale guide sætter ord på!  Byrundturen omfatter bl.a. Den lille Havfrue, Amalienborg, Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn m.m. Over middag anbefaler vi en tur med en af de hyggelige udflugtsbåde eller strøgtur. Midt på eftermiddagen sætter vi igen kursen mod Fyn og Jylland. På Fyn holder vi pause, inden turens sidste etape tilbage mod vores udgangspunkter.

Kategori:

Beskrivelse

Afrejse: 25.07.2020

Hjemkomst: 26.07.2020

Varighed: 2 dage

Afrejse fra Elgiganten eller Korskroen

Pris fra: 1.895,-

Højdepunkter:

    • Cirkusrevyen
    • Middag på Bakken inkl. 2 glas vin
    • Byrundtur i København med lokal guide

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cirkusrevyen 2020, 25-26 juli, sidste år med Ulf Pilgaard!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...