Gastronomi for viderekomne v/ Edvard Korsbæk, Autodidakt Kok

DKK750,00

  • Tirsdag 22-09-2020 17:00 – 22-09-2020 19:00
  • Tirsdag 06-10-2020 17:00 – 06-10-2020 19:00
  • Tirsdag 27-10-2020 17:00 – 27-10-2020 19:00
  • Tirsdag 10-11-2020 17:00 – 10-11-2020 19:00
  • Tirsdag 24-11-2020 17:00 – 24-11-2020 19:00
  • Tirsdag 08-12-2020 17:00 – 08-12-2020 19:00
  • Tirsdag 12-01-2021 17:00 – 12-01-2021 19:00
  • Tirsdag 26-01-2021 17:00 – 26-01-2021 19:00
Kategori:

Beskrivelse

8 tirsdage ca. hver 14 dag fra 22/09, 17:00 – 19:00

Maximum 10 deltagere pris for undervisning og lokale

Hvis du vil prøve at lave menuer på allerhøjeste niveau, er det her du skal melde dig til.

Succes kriteriet er, at dine gæster fotograferer hver eneste ret!

Menuen ovenfor er et enkelt eksempel – Men vi vil kigge på meget andet.

Du vil lære at lave, servere og præsentere mad, som man gør det på de køkkener hvor jeg har lært nogle af de ting, jeg vil give videre.

Vi skal OGSÅ lave mad undervejs, men vi gør meget ud af rammerne. Hvordan gør man en gang aftensmad til en sublim oplevelse! Tro mig, det handler om en masse andet end hvad der foregår over gasblusset.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gastronomi for viderekomne v/ Edvard Korsbæk, Autodidakt Kok”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...