Julemarked i Prag og Dresden m. bus fra Esbjerg inkl. ½ pension og hotel 9/12 kl. 8:20 v Elgiganten til 13/12- 2019

DKK2.895,00

Højdepunkter

  • Prag i smukke adventsklæder
  • Smukt julepyntet centrum
  • Køb julegaver til lav pris
  • Også besøg i Dresden på hjemrejsen
  • Vores stamhotel Belvedere

Turen er inkluderet alle udflugter, men ikke eventuelle entreer.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Prag er altid et besøg værd og ikke mindst i adventstiden, hvor der er festligt pyntet op i gader og stræder, på pladser og i de mange spændende butikker. Kom selv med og se hvor flot og glimtende det hele er. Vi har 2 skønne dage i den flotte tjekkiske hovedstad, hvor tilbuddene er mange, og priserne stadig er lave. På hjemrejsen skal vi desuden også lige smage på den charmerende tyske storby Dresden.

Byens julemarkeder er åbne fra 30.11 – 05.01.

Vi bor på ***Hotel Belvedere, der ligger med blot 20 minutters gåtur til den smukke, gamle bykerne. Hotellet rummer gode værelser og i hotellets restaurant nyder vi morgen- og aftensmad.

Dagsprogram

1. dag: Danmark – Prag
Via Padborg, Berlin og Dresden til Prag. Vi ankommer midt på aftenen til vores hotel. Middag og check in.

2. dag: Byrundtur
Efter en dejlig morgenbuffet kører vi en hyggelig byrundtur rundt om Prags centrum, og ligeså går vi en interessant tur fra Wenzels pladsen henover byens gamle bydel og til Karlsbroen.

Nyd eftermiddagen med en kop varm chokolade eller kaffe på én af de mange hyggelige caféer i byens centrum med udsigt til menneskemylderet.

3. dag: Shopping
Om formiddagen kører vi til Prags imponerende borgområde Hradcany, og herfra er der mulighed for at gå via Guldsmedenes gade til Prag centrum igen, eller man kan køre med chaufføren.

Er du til shopping, anbefaler vi en tur i Palladium, der byder sig til i centrum med hele 200 specialbutikker. Mulighederne er mange.

4. dag: Prag – Dresden – Halle

Efter morgenmaden forlader vi Prag og kører til den berømte, tyske by, Dresden, som naturligvis også er flot pyntet op i adventstiden. Vi besøger den gamle bydel med Neumarkt, Altmarkt og ikke mindst den flotte, genrejste Frauenkirche. Fra Dresden går turen videre mod Halle, hvor vi overnatter.

5. dag: Halle – Danmark
Vi kører fra Halle tilbage mod Danmark og vores udgangspunkter.

Dansk rejseleder, buskørsel i **** bus, hotelophold med halvpension fra og med aftensmad første dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Værelsestyper:

Enkeltværelse 3.695 Kr.
Dobbeltværelse 2.895 Kr.
3-sengsværelse 2.895 Kr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julemarked i Prag og Dresden m. bus fra Esbjerg inkl. ½ pension og hotel 9/12 kl. 8:20 v Elgiganten til 13/12- 2019”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...