Tilbud

Malekursus begyndere og let øvede. 07-09 – 30-11-2019, 11:00-13:00 Boldesager Skole (6 x 2 timer, lørdag hver 14 dag)

DKK1.200,00 DKK350,00

Maleforløb – for dig der har lyst til at prøve kræfter med pensler, akrylmaling og lærred.

Det er ikke et must, at du kan male i forvejen, dette maleforløb her er både til dig, der aldrig har prøvet før samt dig der har malet i nogle år, men trænger til ny inspiration med akrylmalingen.

 • Har du lyst til at fordybe dig sammen med andre?
 • Vil du gerne lære at male?

Så kan dette maleforløb være noget for dig!

Varekategori:

Beskrivelse

Jeg arbejder på at give dig de bedste maleoplevelser med akrylmaling. Desuden lægger jeg vægt på at det skal være hyggeligt og skaber rammerne for et godt fællesskab. Jeg ved godt at frustrationen kan melde sig, men med min erfaring, og i et samarbejde med kursisten kommer alle over målstregen med en god fornemmelse af at have lært noget.

Jeg kan ikke love at du bliver til en ny Picasso, men jeg tør godt garantere, at du kommer hjem med en masse inspiration til at turde arbejde på helt nye måder med akrylmalingen.

Hvad skal du have med?
Du skal medbringe dine egne materialer – da det giver god mening at du lærer dine egne materialer at kende.

Som minimum skal du medbringe:

 • Akrylmaling i grundfarverne samt sort og hvid
 • Papir
 • Pensler
 • Svampe, klude, spartler og hvad du nu ellers har liggende
 • Glas/spand til vand
 • Tøj der må komme maling på
 • Lærreder, i første omgang 2-3 stk. min. 30×30

Hvis du har andre sjove medier du gerne vil have sparring på, kunstspartelmasse, oliepasteller, kridt, kul, Poschatusser, blæk eller andet sjovt så medbring det endelig. Jeg kan også have en del sjove ting med som du kan får lov at prøve kræfter med undervejs. Du skal blot medbringe det gode humør en vis portion nysgerrighed samt lysten til at lege med maling, pensler og lærreder.

Opstart og mødegange lørdag den 07/09 – 30/11, 11:00-13:00 (6 x 2 timer, hver 14 dag)

 • Information og viden om grundelementer i et maleri fx: Materialer, farvelære, opbygning, teknikker, tegneøvelser, skitser mm.
 • Første undervisningsgang starter alle ud med en bunden opgave, hvor der vil indgå nogle grundteknikker samt anvendelse af grundfarverne.

Herefter er der mulighed for at arbejde på egen hånd, evt. efter egne ønsker medbragte motiver og lign. Undervejs vil der være hjælp/inspiration til at komme i gang og til at komme videre, hvis du er gået i stå.

Du behøver ikke at have prøvet at male før, du skal bare have lyst til at være legende, undersøgende og eksperimenterende i forhold til det at. På den måde har du de bedste forudsætninger for at blive tilfreds med det du maler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malekursus begyndere og let øvede. 07-09 – 30-11-2019, 11:00-13:00 Boldesager Skole (6 x 2 timer, lørdag hver 14 dag)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...