Minimalisme – et musikalsk foredrag v/Benny Bukhave, søndag den 17. januar kl. 15:00-17:00 på Fritidshuset Kirkegade 53

DKK50,00

Med udgangspunkt i nogle af den moderne musikhistories bedste sange tager Benny Bukhave jer med på en rejse ind i menneskets indre univers.

Han stiller spørgsmål omkring de valg vi som menneske bliver stillet over for.

Hvordan kan jeg være med til at minimere forbruget af de begrænsede ressourcer, vi har på jorden? Hvordan kan jeg være med til at sikre, at udvindingen af disse ressourcer sker på en miljømæssig forsvarlig måde? Og ikke mindst, hvordan kan jeg sikre mig, at der ikke bliver brugt børneslave arbejde til at udføre dette. Kan og bør jeg så gå imod strømmen, og samle affald op i stedet for at smide det, at motionere i naturen i stedet for at gå i motionscenter, at løbe i bare tæer i stedet for i løbesko, at cykle på et gammelt vrag i stedet for en el-cykel, at genbruge i stor stil, at rejse ind i sig selv i stedet for at rejse til Maldiverne osv.?

Det er der efter min mening ingen tvivl om at jeg skal, men det kræver lidt mod, at går mod strømmen – folk kigger lidt skævt til en og nogle gange lidt hovedrysten. Men har man den mission, at man vil kæmpe for at jorden skal bestå og skal være beboeligt for os mennesker i samklang med den natur vi er en del af, er et liv som minimalist måske vejen frem.?

Kategori:

Beskrivelse

Der serveres Kaffe og et stk. kage inkl. i prisen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minimalisme – et musikalsk foredrag v/Benny Bukhave, søndag den 17. januar kl. 15:00-17:00 på Fritidshuset Kirkegade 53”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...