Oktoberfest i Bad Bramstedt 02-04. oktober 2020

DKK1.995,00

 • Afrejse: 02.10.2020
 • Hjemkomst:04.10.2020
 • Varighed:3 dage
 • Afrejse fra Elgiganten eller Korskroen
 • Pris fra:1.995,-
Kategorier: ,

Beskrivelse

Saml venner, naboer eller kolleger til denne superoplevelse, når Foreningen Mennesker Mødes og Riis Rejser slår dørene op til en herlig Oktoberfest midt i Schleswig-Holstein. Vores hotel dekorerer restauranten til oktoberfest, og så skal vi hygge os med musik, saltkringler, traditionelle bayerske retter som hvide pølser med sennep og meget, meget mere.

Og så er der øl, vin og vand ad libitum under middagen og til kl. 23.

Vi bor på *** Hotel Tanneneck, et hyggeligt hotel beliggende i skovkanten i Bad Bramstedt. Hotellets værelser er opdelt i standardværelser og komfortværelser. Standardværelser er af ældre dato med bad og toilet, og komfortværelser er af nyere dato med bad og toilet. Hotellets restaurant, ”Schnitzel-Haus”, serverer god, veltillavet mad, suppe, schnitzel og dessert første aften. Til Oktoberfesten er der pyntet hyggeligt op, og den store bayerske buffet venter. Efterfølgende skal der danses og festes. Hotel Tanneneck er et hyggeligt kroophold, hvor du vil føle dig velkommen og godt beværtet, fra du ankommer, til du tager afsted. Læs mere om hotellet på vores hjemmeside.

Dagsprogram

 1. dag: Flensburg
  Afrejse fra Danmark om morgenen. Vi kører til Flensborg og stopper op i den hyggelige, nordtyske by. Byens lange gågade byder på mange gode indkøbsmuligheder og hyggelige beværtninger, som kan beses omkring frokosttid. Efter frokost fortsætter vi til hotellet, hvor vi indkvarteres. Vi mødes til aftensmad i hotellets restaurant.
 1. dag: Hamburg og Oktoberfest
  Morgenmad i hotellets restaurant og derefter mod Hamburg. Vi kører byrundtur og ser de enorme havneanlæg, byens flotte kerne omkring Alster, og derpå er der lejlighed til at spise frokost. Efter frokost er der tid til på egen hånd at se på byen eller tage med på en havnerundfart og se byen fra Elben. Midt på eftermiddagen går turen tilbage til vores hotel, hvor vi skal lade op til aftenens store fest kl. 19. Hotel Tanneneck har pyntet festligt op til Oktoberfesten, og den bayerske buffet er gjort klar med suppe, kylling, pølser, okse, saltkringler og meget, meget mere. Under middagen og frem til kl. 23 er der desuden øl, vin og vand ad libitum. Vi skal feste med selskabslege, have gjort dem der ka’ tål’ det til grin. Husk, tyrolerhat og kavalérgang. Efter maden er sildebensparketten poleret til dans, og DJ’en spiller op med alle de store slagere, så pas på – her kommer den knaldrøde gummibåd!
 2. dag: Gottorp Slot
  Vi nyder sen morgenmad og forlader hotellet kl. 11. Vi stopper op i Slesvig, hvor der er mulighed for at slentre en tur i byen eller tage med på Gottorp Slot, der viser en meget vedkommende fortælling om delstaten Slesvig-Holsten. Ved grænsen tager vi omkring supermarkedet og kontrollerer vingummibamsekvaliteten, inden vi returnerer til vores udgangspunkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oktoberfest i Bad Bramstedt 02-04. oktober 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...