Orgelkoncert med Christian Præstholm: ”Fortællekoncert.” Søndag den 8. september kl. 16.00 Grundtvigskirken

Hvis du har været til Alle Helgens Musikgudstjeneste i Grundtvigskirken, har du allerede så småt stiftet bekendtskab med dagens orgelsolist.

Tilmelding: lisbet@grundtvigskirken.dk

Varekategori:

Beskrivelse

Ved Gudstjenesten har sanger, Thomas Krogh, sunget salmen ”Nu har du taget fra os” med Præstholms fine melodi. Denne eftermiddag vil Christian Præstholm veksle imellem at fortælle om at komponere musik og spille værker, som han selv har skrevet, samt musik, der har inspireret ham i sin omfattende komponistvirksomhed.

Christian Præstholm er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 1999. Hertil kommer to års videregående studier i udlandet – hos professor, Susan Landale, ved Conservatoire National de Région de Rueil-Malmaison i Paris, hvorfra han opnåede højeste udmærkelse: Prix de Virtuosité à l’Unanimité de Jury, og hos David Titterington og Nigel Allcoat (improvisation) i London.

Han er yderligere uddannet musikteoretiker og blev umiddelbart efter sin Musikteoretiske Diplomeksamen i 2000 ansat som lærer ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har undervist i orgel og musikteori indtil 2016.

Christian Præstholm har givet talrige

koncerter over hele Danmark og store dele af Europa – mest i egenskab af solist eller som kammermusiker, men også som orgelimprovisator, komponist og arrangør.  Præstholm er organist ved Sct. Mortens Kirke i Randers.

Koncerten varer ca. en time.

Fri entre.

Arrangementerne er lavet af Grundtvigskirken og udbydes i samarbejde med Foreningen Mennesker Mødes. Tilmelding: lisbet@grundtvigskirken.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orgelkoncert med Christian Præstholm: ”Fortællekoncert.” Søndag den 8. september kl. 16.00 Grundtvigskirken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...