Tilbud

Vinsmagning og Tapas 07/10/2021 kl. 17:00 – 21:00

DKK200,00 DKK160,00

Arrangementet foregår på Vindrosen, Exnersgade 3. 6700 Esbjerg. Arrangementet gennemføres ved 30 deltagere og der er plads til maksimum 60 deltagere.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Kender du en eller flere vinentusiaster, som holder af en god flaske vin, som indeholder masser af smagsoplevelser? Så skal de med på en oplevelsesrig vinsmagning. I de seneste år har de danske såvel som udenlandske vinsmagninger opnået stor popularitet, og dette er bestemt ikke uden grund. Der er nemlig noget helt unikt over vinsmagninger, som giver dig et godt udgangspunkt for at nyde enhver smagsoplevelse med de gyldne dråber i selskab med mennesker, som du holder af.

Hvis du er på udkig efter den perfekte vinsmagning, som kan give dig eksotiske, klassiske, overraskende og ikke mindst nye smagsoplevelser, er du landet det helt rigtige sted. Peter Lindegaard fra:

Præsenterer vinene og du får smagsprøver på 6 vine – hvid/ rød i drikkevenlig stil.

Vi slutter aftenen med tapas.

I dag har tapas fået den mere generelle betydning: Appetitvækkere, mellemmadder eller snacks. Men i grunden udgør ingen af disse udtryk – eller nogen andre – en passende oversættelse af begrebet tapas på spansk. Tapas er blevet et kulturelt fænomen med sin egen historie, sin egen gastronomi og sine helt egne ritualer, og har derfor for længst overskredet sin etymologiske betydning. Et godt bevis på dette er, at tapas i dag ofte indtages som et aftensmåltid, sammensat af en masse forskellige tapas-retter, og derfor ikke er begrænset til et lille mellemmåltid i forbindelse med en drink.

Alle vores Antipasti “tapas ” indeholder brød, Grissini og syltet/grillet grønt samt pesto og oliven Parmaskinke, coppa, 4 slags salami samt 3-4 slags ost

 

LP leverer Tapas til os og kl. 19:30 fortæller ejeren, kort om råvarerne og han præsenterer sig selv sådan:

Jeg hedder Kjeld og er uddannet kok og har de seneste år arbejdet med ost og import af Italienske fødevarer.

Jeg har meget stort kendskab til de Italienske fødevarer så du kan altid spørge og få den rigtige historie med hjem.

Ud over de smagsprøver der er inkluderet i prisen, vil det være muligt at købe drikkevarer til foreningens sædvanligt billige priser.

Foreningen er afslutningsvis vært ved en kop kaffe eller te.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning og Tapas 07/10/2021 kl. 17:00 – 21:00”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...