Klub kun for kvinder i Foreningen Mennesker Mødes

Intro møde Esbjergs nye kvindeklub, Onsdag 13-03-2019 kl. 19:00, Fritidshuset, Kirkegade 51-53

Tilmeld dig venligst her!

Initiativtagerne siger: “Stedet hvor der er plads til alle uanset højde og drøjde, farve eller kulturel overbevisning. Det eneste det kræver for at være en del af fællesskabet, er din lyst til at danse og hygge dig.” de fortsætter: “Det her er dit frirum halvanden time hver uge, hvor der ikke kræves andet af dig end at du gør det du kan og har lyst til! Der er ikke noget rigtigt og forkert her hos os. Kan dit venstre træben kun danse 27 minutter den ene uge og dine Travolta moves danse alle 90 minutter ugen efter, så er det lige præcis det du gør.

Kom og sving hofterne til forskellige stilarter og med en dygtig og energisk instruktør der kærligt fører os igennem hver uge.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner

Mette Dorf og Janet Due
Initiativtagere og Tovholdere
Mennesker Mødes”

Tilmeld dig venligst her!