EKSTRA Foredrag: For tyk til Vila, onsdag den 10/4 kl. 19:30, Vindrosen, Exnersgade 4

Til første foredrag var biletterne revet væk efter kun 36 timer!

Kvinden bag Facebook siden ”For tyk til Vila” er klar til at tage jer med på en rejse igennem hendes lange og til tider uoverskuelige kamp, imod en livsstil og en hverdag der langsomt åd hende op indefra.

Beskrivelse

Kender I det at man kan blive noget så træt af at naboerne i gården, forveksler dine mormor trusser med ungernes stofbleer, når de hænger til tørre? At man helst undgår turen ned af vand rutsjebanen i Lalandia i frygt at den tusanami der vil skylle indover de øvrige gæster i badelandet og de repressalier det kan fører med sig når hvalrossen møder endestationen? Den der evige kamp med at forsøge at suge kinderne nok ind til at kunne klemme dit erotisk buttede legeme ned i stolen på den restaurant din fancy pancy kusine fra Hørsholm har inviteret til middag på. Ja for ikke at tale om de utal af gange man har stået i kø i diverse forlystelsesparker med hele den pukkelryggede familie og skiftevis vekslet imellem noget der minder om et angstanfald og et forsøg på at virke som en totalt overskudsmor, som bare liiiige skal presses lidt sammen midt på for at kunne sidde i det skide duplotog i regnvejr.

Mette tror på at sundhed er mange ting, at livskvalitet ikke ligger i en fanatisk tilgang til sit eget selvbillede og man ikke nødvendigvis bliver lykkelig af at have et sundt BMI og 2 kilo gulerødder svøbt i spelt med på madpakken.

Mette har en evne til at formidle udover det sædvanlige og hun belyser hverdagens udfordringer med en selvironi og ærlighed der sjældent er set.

Med en humoristisk og charmende tilgang til tingene, vil hun tage jer med på rejsen fra tiden hvor hun var for tyk til vila tøj og til der hvor hun er i livet i dag – 75 kg mindre, med mod på livet og en lyst til at hjælpe andre til at ændre kurs i livet, om det handler om en lyst til at skifte tilværelsen som hvalros ud med livet som søhest, om det er chefen der bare lidt for mange gange har været mere end almindeligt anstrengende og du bare lige mangler at knække koden til at overtage hans plads på podiet eller om det er helt almindelig leverpostejs pladder i børnehøjde.

Mette har fokus på at bryde tabuer og tør sige alt det højt mange andre kun tænker.

Snyd ikke dig selv for dette jordnære, humoristiske og ærlige foredrag. Om det at sætte sig et mål i livet og gå 100% efter at nå det.