Lad os grine sammen og have en fest med:

Foredragsholder, bil- og livsstilsekspert Chrestian Grau: “Mænd og Biler”. Mandag den04/03/2019 kl. 19:00 – 21:00

Tilmeld dig her!

DKK300,00 DKK100,00

Livsstilsekspert, forfatter og foredragsholder. Foredrag om biler, trends og livsstil.

Christian Grau er journalist, forfatter og foredragsholder, men de fleste kender ham bedst som bil- og livsstilseksperten fra TV-programmer som ”Kender du typen”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”, hvor han optræder som livsstilsekspert og vært.

Christian har været bilentusiast, siden han var helt lille, og har siden 2000 haft mulighed for at udleve denne passion gennem sit virke som bilskribent på Euroman, som også har givet ham muligheden for at køre en lang række af verdens bedste biler. Passionen for biler og livsstil kommer også til syne i bogen: ”Mænd og biler – hvad siger du med din bil – og hvad siger din bil om dig?” fra 2014. Som læser vil man ikke kunne undgå at trække på smilebåndet, når man med stor sandsynlighed vil kunne genkende sig selv i nogle af Christians humoristiske og skarpe livsstilsbetragtninger.

Når Christian ikke optræder på TV, holder han underholdende og uhøjtidelige foredrag fyldt med humor og skarphed i forbindelse med trends og tendenser i nutidens samfund. Et foredrag med Christian henvender sig både til mænd og kvinder.

Tilmeld dig her!