Dansk hip-hop stjerne tager Nørrebro med til Grøn

Oliver Kesi har siden 2011 sat sit tydelige præg på dansk hip-hop og grime under navnet Kesi. Til sommer tager han sin hårdtslående hip-hop fra hjertet af Nørrebro med til Grøn, hvor han for første gang skal være med til at sætte skub under den helt særlige Grøn-ånd.

Foreningen Mennesker mødes mangler endnu 15 frivillige til Grøn Koncert. du kan tilmelde dig her!

Med hittet ”Søvnløs” bragede Kesi uden advarsel ind på den danske hip-hop scene. Siden debuten er det blevet til en kontrakt med Universal, samarbejder med kollegerne Ataf og Orgi-E samt sin helt egen dokumentar-serie på DR. Nu er turen så kommet til Grøn, hvor Kesi i år vil indtage det danske sommerland med lige dele gang-i-den og fællesskab.

Om sit makkerskab med Grøn siger Kesi:

Noget af det jeg har til fælles med Grøn er for det første, at vi begge to godt kan lide at samle mange mennesker rundt om os, og for det andet at vi begge to godt kan lide en god fest. Så jeg er sikker på, at vi nok skal blive et godt makkerpar”.

Den gode fest har Kesi også sørget for på streamingtjenesterne, hvor hans stribe af ørehængere er blevet afspillet over 65 millioner gange. Det er altså en særdeles populær herre, der ligger vejen forbi Grøn. Måske endda også med nye numre i tasken:

På Grøn bliver det en fed blanding af nye sange og gamle sange- måske nogle helt nye sange, så publikum kan forvente sig en sindssyg fed fest med en masse energi, hvor man kan slippe sig fri sammen med mig.

Sidst men ikke mindst glæder Kesi sig også til at blive en del af et Grøn-program, der i vanlig Grøn-stil dækker et bredt spektrum af bands og genrer: