Cirkusrevyen vil have besked mandag!

Senest mandag kl. 12:00 skal du tilmelde dig, hvis du/I vil med!

DKK1.895,00

Tag med Foreningen Mennesker Mødes, i samarbejde med Riis Rejser, to dage til København, 22/6 – 23/6, og oplev revyen, der gennem årtier har begejstret danskere fra alle egne, skabt traditioner for mennesker om årlige gensyn, en revy hvor kendte danske skuespillere og komikere sommer efter sommer har deres gang, kort sagt: kom med til hele Danmarks revy: Cirkusrevyen. Vi bor på Glostrup Park hotel, med store komfortable værelser og flot morgenbuffet,

Inkl.:

 • Bustur
 • Middag på bakken inkl. 2 glas vin
 • Billet til cirkusrevyen ( de næst bedste pladser)
 • Hotelophold med morgenmad
 • Guidet tur i København
 1. dag: København
  Efter påstigning holder vi en lille formiddagspause, og turen går mod København, hvor vi ankommer til Kgs. Nytorv omkring middag. Her er der rig lejlighed til at finde frokost i Nyhavn og nyde en forhåbentlig solrig stund, inden vi kører til hotellet midt på eftermiddagen. På hotellet kan vi slappe af en god times tid, inden vi kører til Bakken og nyder resten af eftermiddagen. Til aften mødes vi til en dejlig middag inkl. 2 glas vin på restaurant Perlen, og herefter skal vi til Cirkusrevyen, og når den er slut, mødes vi alle ved bussen, der kører os tilbage til hotellet.
 2. dag: Byrundtur i København med lokal guide
  Efter et dejligt morgenbord forlader vi hotellet og tager med bus og til fods rundt i Københavns gader og stræder med vores lokale guide. Københavns mange spændende bygninger og områder får liv, når vores lokale guide sætter ord på!  Byrundturen omfatter bl.a. Den lille Havfrue, Amalienborg, Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn m.m. Over middag anbefaler vi en tur med en af de hyggelige udflugtsbåde eller strøgtur. Midt på eftermiddagen sætter vi igen kursen mod Fyn og Jylland. På Fyn holder vi pause, inden turens sidste etape tilbage mod vores udgangspunkter.

Pris i delt dobbeltværelse kr. 1.895,00 og i enkeltværelse kr. 2.095,00

Tilmeld dig/jer her!