Dansk pop- og rockmusiks legendariske førstedamer indtager Grøn 2019

Vi har endnu plads til et par frivillige tilmeld her!

Grøn inviterer til fællessang på tværs af generationer, når tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner for første gang samles på den grønne karavane. Sammen og hver for sig er de unikke. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80’erne underholdt generationer af unge og gamle i Danmark og har hver især sat deres tydelige præg på den danske musikscene med en stribe af hits og legendariske koncerter, og i år kan publikum på Grøn opleve legenderne i trio-format.

Det bliver et brag af en fest, når Grøn til sommer får besøg af de tre karismatiske damer – Anne, Sanne og Lis – der har slået kræfterne sammen i en power-trio, der kan få selv de mest erfarne Grøn-publikummer til at tabe kæben af begejstring. Alle trioens medlemmer har hver især lavet hits i overflod, ligesom de alle tre har været med på Grøn lige siden 80’erne. Dog har de aldrig sammen spillet deres imponerende repertoire på en Grøn-scene før.

Om at fejre sommeren i selskab med Grøn publikummet som trio siger de tre spændte damer:

Vi glæder os sindssygt meget til at komme med på touren. Selvom vi har været med mange gange, har vi aldrig været der sammen, så vi glæder os helt vildt til at trykke den af, og vi lover, at der bliver gang i den – det er nemlig, det vi kan!

Trioen vil både spille Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis´ egne perlerække af storhittende numre. Det bliver med andre ord en fest for både nye og trofaste fans af trioens musik, når de indtager scenen. Særligt glæder de sig også til at optræde for de hårdtarbejdende frivillige og det feststemte publikum:

Vi ved godt, at Grøn ikke kan eksistere uden alle de frivillige – kræwet – og alle de publikummer, der rejser med karavanen – vi er taknemmelig for, at I er med, så vi kan føre os frem på scenen – det er altid en fest, og vi har giga-meget respekt for indsatsen!”

Man kan altså godt kridte danseskoene og glæde sig til at give den gas, når trioen til sommer fyrer op for et bagkatalog af rene hits, højt humør og masser af sjæl.