SAVEUS vil Grøn-debutere med et brag

Til sommer kan Grøn-publikummet se frem til en ægte Grøn-debut, når SAVEUS bringer højenergiske hits til Grøn 2019. Selvom de har prøvet at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, er det noget helt særligt for bandet at debutere på Grøn – og det vil de også sørge for at publikum kommer til at mærke.

Du kan opleve alle de spændende kunstnere på Grøn, helt gratis, hvis du melder dig som frivillig, du får endda mad og drikkevarer uden beregning, hvis du vil lave en lille stykke arbejde under koncerterne. Vi mangler endnu 5 frivillige.
Du kan melde dig her!

Martin Hedegaard og SAVEUS overraskede alt og alle i 2015 med førstesinglen ’Levitate Me’, der strøg direkte ind på hitlisternes førstepladser. I 2017 udgav de debut-ep’en ’Will Somebody Save Us’, der, udover ’Levitate Me’, indeholdt hitsene ’Everchanging’ og ’Will Somebody Save Us’. Siden har SAVEUS spillet Danmark tyndt, og i 2018 udkom debutpladen ’Neuro’, der blev taget godt imod af anmelderne. SAVEUS har efterhånden etableret sig som et af landets fineste live-bands, og til sommer er de klar til at demonstrere dette på Grøn 2019.

Under alle omstændigheder kan Grøn-publikummet forvente sig en energiudladning af en koncert:

”På Grøn 2019 kommer vi til at spille alle vores hits. Vi vil rigtig gerne ud at vise hele Danmark, hvem SAVEUS er. Folk kan forvente, at vi kommer til at levere en koncert med masser af tryk på og en hel masse energi. Folk kommer til at huske Grøn 2019 for det år, hvor SAVEUS spillede der første gang.”

For bandet repræsenterer Grøn noget, der rækker ud over musikken. Noget de også selv forsøger at opnå med deres musik:

”I SAVEUS stræber vi altid efter at skabe et stærkt fællesskab, når vi spiller musik, og det synes vi også, at Grøn gør. Grøn gør et stort stykke arbejde for at samle folk omkring et rigtig, rigtig godt formål. Det har vi brug for nogle flere, der gør.”

Med masser af hits, høj energi og stærkt fælleskab, kommer SAVEUS uden tvivl til at sætte gang i et brag af en fest, når bandet til sommer står på scenen til Grøn 2019.