En aften i den åndelige verden med begge ben på jorden. (må gerne deles)

En aften i den åndelige verden med begge ben på jorden.

Foredrag/Platformsclairvoyance , 1. oktober 2019 kl. 19:00 , Hovedbiblioteket Nørregade Esbjerg

Tilmeld dig her!

Hvad er en clairvoyant, hvad laver de, hvad ser de og kan man overhovedet
bruge dem til noget?

Vil du vide mere om den åndelige verden, hvordan en clairvoyant arbejder,
samt få en lille forsmag på, hvad en clairvoyance er, så kom med til mit foredrag og derefter platformsclairvoyance. Du går helt sikkert hjem med noget brugbart.

Om Bille

Jeg hedder i virkeligheden Flemming. Bille er mit efternavn, men det eneste navn jeg bruger i daglig tale. Jeg har siden jeg var en lille dreng vidst, at jeg havde specielle evner. Lige siden jeg, i en gemmeleg, satte mig ind i et skab, som desværre smækkede og blev låst. Det var bælgravende mørkt, men jeg fik ”at vide”, hvor nøglen var og siden da, har jeg vidst, at jeg kunne skabe kontakt, til alt det man ikke kan se med det blotte øje.

De evner føler jeg mig hverken mere ophøjet eller bedre af at have, men når nu jeg har dem, evnerne, valgte jeg i 2005, at uddanne mig til Professionel Clairvoyant Rådgiver hos Gertrud Berlon, ud fra det ønske at kunne hjælpe mennesker professionelt.

Det ser jeg som min fornemste opgave.

Du vil høre lidt om følgende:

• HVAD ER CLAIRVOYANCE – KLARSYN, KLARHØRELSE OG KLARFØLELSE
• Er der forskel og hvordan bruges det individuelt.
• HVAD SER EN CLAIRVOYANT
• Er det kun afdøde, spøgelser og ånder. Har vi alle evnerne, eller kan vi få dem.
• HVAD KAN MAN BRUGE EN CLAIRVOYANT TIL
• Kan de kun bruges til, at få kontakt til min afdøde mormor etc.
• HVORDAN GØR MAN
• Hvad sker der præcis, når man går til en clairvoyant.
• HVORDAN SER DEN ÅNDELIGE VERDEN UD
• Min opfattelse af den åndelige verden.

• PAUSE

• PLATFORMSCLAIRVOYANCE, PSYKOMETRI OG AFDØDEKONTAKT
Dette er den mere underholdende del. Jeg stiller ind på deltagerne og nogle af dem får et par ord med på vejen.

Tilmeld dig her!