Coronavirusfaren, aflyser foredrag!

Coronavirusfaren, aflyser foredrag!

UDSÆTTELSE
Jeg er virkelig ked af at måtte aflyse foredraget om Østerklev på den annoncerede dato. Det sker på baggrund af regeringens og myndighedernes anvisning og vi tør simpelthen ikke samle 100 mennesker i en tætpakket sal.

GENNEMFØRELSE
Du får igen en mail, når vi har en alternativ dato, hav lidt tålmodighed, der er flere ting der skal koordineres, så der kan godt gå nogle dage inden du får besked.

TILBAGEBETALING
Vi håber du kan bruge den nye dat du får oplyst senere, kan du ikke, vil du naturligvis kunne få dine penge tilbage. Vi vælger ikke at udbetale på nuværende tidspunkt, da tilbagebetaling af kr. 50,00 til 100 mennesker vil være en alvorlig arbejdsbyrde for kassereren, så hav venligst lidt tålmodighed.

TRÆNING OG ENGELSKKURSET
Da det er små grupper der mødes, fortsætter træningen og engelskkurset som altid, indtil der kommer andre meldinger fra myndighederne. Der opfordres til ikke at være for tætte på hinanden under træning og vask hænder oftest muligt!!

PBV

Poul Sørensen

Formand
Foreningen Mennesker Mødes