Hjælp vi mangler undervisere til Yoga og Dans!

anonymous woman stretching body in extended child s yoga pose

Lige nu arbejder vi på at lave et katalog for 2021. Vi skal være klar med masser af gode tilbud til medlemmerne, når vi har fået vaccinen, forhåbentlig i april/maj måned.

Vores dygtige Yogainstruktør Rosie, har valgt at søge nye udfordinger, dog bliver hun ved frem til sommerferien og gør sine hold færdige og måske kan vi også nå at lave udendørs yoga i sommer. Derfor søger vi en ny instruktør fra midt i august til ca. 4 hold á 1 time, fordelt over to dage. Lige nu er det tirsdag og onsdag, men det kan vi snakke om. Kender du en, eller har du selv interesse i at undervise, så kontakt venligst vores formand Poul på 61 70 26 18 eller kontakt@poulss.dk

people dancing on concrete pavement

Kvindeklubben mangler også en instruktør. De er vilde med at danse, næsten lige meget hvad, bare der er god energi og gang i den. Klubben er en fristed for kvinder og kan du byde ind så kontakt venligst vores formand Poul på 61 70 26 18 eller kontakt@poulss.dk Lige nu foregår træningen om onsdagen kl. 19:00-20:00, men det kan vi snakke om.

Vi forventer at starte op igen så snart det er muligt for coronasvøben, men vi vil gerne have kontakt med dig nu, da vi er ved at lave efterårs/vinterkatalog for 2021.