Miniferie på Skagen og i Nordjylland, fire dage på Hotel med bus 5/9-8/9-2021 . Fra kr. 3195,00

Skagen skal opleves

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/230/

En stor, travl havn mindsker ikke charmen ved Skagens ældre kvarterer med de karakteristiske gule huse, fantastiske museer, gallerier med keramik og glaskunst samt cykeludlejningssteder. Restauranter langs havnen serverer frisk fisk, der kommer lige fra bådene. Hvis du er vant til caribiske strande, kan det tage lidt tid at vænne sig til stedet, men du vil med garanti blive betaget af Skagens rå charme.

Prisen inkluderer:

 • Busrejse med Iversen busser
 • Udflugter ekskl. entreer
 • 3 Overnatninger i værelser med bad og toilet
 • 3 x 2 Retter’s aftens menu
 • 3 x Morgenbuffet.

Søndag 5. september

07:30 Afgang Skovgrillen i Ribe

Råbjerg Mile

08:00 Afgang Sædding Fyr

08:20 Afgang Jerne Torv

08:40 Afgang Motorvejstilkørsel Bramming

09:50 Kaffe og rundstykke i bussen

13:00 Frokostsandwich eller medbragt mad ved bussen

14:00 Ankommer vi til Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile. Der er tid til eftermiddagskaffe og for dem der har lyst, en tur op på milen.

16:00 Besøger vi den tilsandede Kirke og mulighed for en  Lomomba ved bussen

Den tilsandede Kirke

17:00  Afgang til Hotellet og indkvartering

19:00 Aftensmad på hotellet

Aftenen er din egen, de der vil, går en tur i Skagen og finde ud af, hvad du vil se nærmere på i byen, de kommende dage.

Mandag 6. september

07:00 – 09:00 Morgenmad

09:00 Afgang til Skagens Gren

 • Tag en tur med Sandormen ud på Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat slår imod hinanden
 • Besøg Grenens kunstmuseum
 • Eller nyd en is ved kiosken
Sandormen kører ud på Grenen

11:30 Returnerer vi til Skagen by:

 • Vi besøger Bolcheriet® – Skagen: “Et gammeldags bolsjekogeri, hvor man kan få lov at se hvordan de laver bolsjer. Der er også en lille butik med et stort udvalg af håndlavede bolsjer. Der er også noget uden sukker til dem der søger det.
 • Turen går videre til Skagen Glaspusteri: “Arbejdende værksted – meget inspirerede.  Det er altid så dejligt når produkterne bliver til mens vi næsten venter? Super dejligt sted og dejligt at snakke med glaspusterne? Vi fik super betjening og fantastiske glas”

13:00 Mulighed for frokost på ????

15:00 Vi fortsætter med at udforske byen og dens seværdigheder:

 • En times besøg på Anchers Hus: Skagensmalerne Anna Ancher og Michael Anchers hjem er i dag et museum og rammen om familiens store kunstsamling. Huset står, som da kunstnerparret boede her. Gå på opdagelse i kunstnerfamiliens hjem og se bl.a. parrets atelierer.
 • Skagens Museum: “Skagens Museum blev grundlagt i 1908. Museet rummer en stor samling af skagensmalernes værker, heriblandt hovedværker af P.S. Krøyer, Anna Ancher, Michael Ancher og Laurits Tuxen. Udover samlingerne viser museet særudstillinger.” Vil du se det hele, regn med to timer.

19:00 Aftensmad på hotellet og derefter er aftenen din egen

Tirsdag den 7. september

07:00 – 09:00 Morgenmad

09:00 Turen går til Frederikshavn:

 • Bangsbo Fort Bunkermuseum: “Et godt sted at besøge. Dele er sat godt i stand og med masser af historiske effekter. Andre bunkere står mere rå, men alt i alt det godt til at blive mindet om et mørkt kapitel i historien, og få fortalt de unge mennesker om det
 • Bangbo Botaniske Have: Stor og virkelig flot park. En kæmpestor park/Botanisk have med gratis adgang. Der er gjort meget ud af detaljerne, og den fremstår super flot. Her kan man sagtens tilbringe et par timer med at se på de mange specielle planter. Parken er inddelt temaer med mange forklarende skilte. Der er også mange borde hvor man kan spise sin medbragte mad. Absolut et besøg værd.
   

13:00 Møllehuset er en arkitektonisk perle og her er det mulighed for at købe frokost, vil du ikke det, så mødes vi ved bussen igen kl. 15:00

15:00 Vi fortsætter til havnen i Sæby og kigger på “moderen” til de “Fire Hvide Mænd” Fruen Ved Havet. og vi drikker eftermiddagskaffe ved bussen.

 • Du har nu mulighed for at udforske Sæby på egen hånd. Vi kan anbefale den smukke kirke. Sæby Kirke – virkelig et besøg værd
  Sæby Kirke en en utrolig smuk kirke fyldt med de dejligste kalkmalerier. Besøg kirken og nyd denne gamle velbevarede kirke. Og hvis tid gå en tur i de gamle gader omkring kirken.
 • Eller du kan gå en tur :En tur langs åen er i særklasse, Man føler sig hensat til Østrig, når man går i skoven langs åen, der slynger sig et stykke under stien. Det er sjælden flot og unikt i Danmark.

17:00 Returnerer vi til Skagen og hotellet.

19:00 Aftensmad på hotellet og derefter er aftenen din egen

Onsdag den 8. september

07:00 – 09:00 Morgenmad

09:00 Vi pakker bussen og drager til Nordjyllands Hovedstad Aalborg.

 • Du har mulighed for at opleve storbyen på egen hånd, finde et hyggeligt sted at spise frokost, måske i Jomfru Ane Gade, eventuelt besøge Budolfi Kirke, eller en strøgtur med besøg på Duus Vinstue efterfølgende, tiden er din egen. Vil du heller opleve det samme i en gruppe, så følges vi ad i moderat tempo!

14:00 Vi mødes ved bussen til eftermiddagskaffe og bagefter returnerer vi til udgangspunktet.

18:00 ca. forventet hjemkomst.

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/230/