Har du tilmeldt dig Trapholt og Geografisk have udflugten?

Hurra vi må mødes igen!

Bustur til Trapholt kunstmuseum og Geografisk have i Kolding den 20. maj 2021 er der stor interesse for, vi har endnu 20 pladser i bussen, vil du ikke med?

Det bliver hyggeligt, der er plads til alle og vi vil glæde os til at have netop dig med!

Man må prøve at være med i et arrangement uden at være indmeldt, ved andet arrangement kræves det medlemskab, der koster kr. 100,00 om året!

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/207/

Om Trapholt

Trapholt er museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arkitektur og naturskøn placering ned til Kolding fjord.

Trapholt er et nationalt kulturelt fyrtårn i designbyen Kolding, som er medlem af UNESCO’s Creative Cities Network.

Museets arkitektur udgør i sig selv en attraktion. Bygget op omkring den centrale museumsgade åbner udstillingslokalerne for spændende rumlige oplevelser.  Udenfor står den kraftige, skulpturelle mur, der afgrænser museet til en stor skulpturpark med værker af danske samtidskunstnere.

Deltagelse er helt centralt på Trapholt. Museet viser nye veje både nationalt og internationalt gennem sanselige udstillinger, inddragende projekter og forskning, der udvider rammerne for, hvad der forstås ved et kunstmuseum, hvilke oplevelser man kan forvente samt nye former for samspil.

Trapholt byder hvert år på 6-10 udstillinger og rummer blandt andet Danmarks største stolesamling på mere end 500 stole fra det 20. århundrede. Trapholt etablerer inddragende projekter i samarbejde med kunstnere, hvor borgerne inviteres til at deltage med konkrete kreative bidrag eller personlige ressourcer der kan skabe forandring.

Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus er en totaloplevelse for det design- og arkitektur-interesserede publikum; det eneste af sin slags og indrettet med Jacobsens egne designs. På museet er en særlig sal tilegnet malerier af Richard Mortensen – en sal der er blevet til i tæt samarbejde med kunstneren selv.

I Trapholt Caféen er der mulighed for at nyde udsigten over Kolding Fjord og i Trapholt Designbutik præsenteres et bredt udvalg af interiørdesign fra danske og internationale brands.

Program

09:00 – 10:00 afgang fra Museumspladsen Nørregade i Esbjerg til Kolding

10:00 – 12:00 ankomst til Trapholt med mulighed for rundvisning eller museet på egne hånd

12:00 – 13:00 Geografisk Have hvor vi spiser medbragt frokost

13:00 – 15:00 Oplev haven, eventuelt med guidet tur med en an havens gartnere,

15:00 – 16:00 Eftermiddagskaffe med hjemmebag i haven.

16:00 – 17:00 Retur til Esbjerg fra Geografisk Have.

Tilkøb

Morgenkaffe og rundstykke kr.    15,00
Frokost sandwich kr.    50,00
Eftermiddagskaffe med hjemmebag kr.    15,00
Entre Trapholt kr.    95,00
Guidet tur Trapholt kr.    30,00
Entre Geografisk have kr.    65,00
Rundvisning Geografisk have kr.    30,00

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/207/