Giv en hånd, som hjælper på Grøn!

Giv en hånd, som hjælper på Grøn!

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/159/

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik. Foreningen Mennesker Mødes har de sidste tre år hjulpet til på Grøn, som giver, en ikke uvæsentlig, indtjening til vores forening. I 2020 blev Grøn aflyst, derfor manglede dette tilskud i kassen. Vi har brug for flere frivillige i uge 29, nemlig den 22/7, hvor Grøn gæster Esbjerg. Som frivillig skal du forvente en lang dag, men også hyggelig og der bliver sørget for forplejning og udstyr, du kan beholde efterfølgende. Sidste år var vi 40, i år skulle vi gerne op på 60 frivillige, dine venner og bekendte kan også melde sig!

Grøn skriver i en pressemeddelelse:

Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Gennem snart fire årtier har Grøn sikret musikalske sommerminder til danskerne. Selv sommeren 2020, hvor meget blev aflyst, gav Tuborg og Muskelsvindfonden Danmark masser af musikalske oplevelser under navnet Grønnere Grøn, hvor over 100 livekoncerter blev holdt rundt om i de danske haver.

Nu er Grøn klar med en plan, der på ny skal bringe livemusik, fest, hygge og fællesskab ud i det danske sommerland. I stedet for at aflyse koncertturnéen har Grøn udviklet en helt ny version af turnéen, som samtidig udvides fra 8 til 16 koncertdage.

Publikum inddeles i sektioner

Gæsternes sikkerhed har altid haft højeste prioritet på Grøn. I samarbejde med Event Safety, der er et af Danmarks førende beredskaber inden for eventsikkerhed, har arrangørerne udviklet et helt nyt afviklingsformat, som skal skabe optimal tryghed hos publikum og alle involverede parter.

For at sikre optimale sikkerhedsforanstaltninger i forhold til COVID-19 sænker Grøn i år publikumstallet til koncerterne. Normalvis har der kunnet være op til 35.000 publikummer samlet på Grøn på én dag, men i år arbejder Grøn på at få lov til at samle omkring 10.000 gæster per koncert. Grundet det øgede antal koncertdage vil op mod 160.000 danskere dog alligevel kunne deltage i festen.

Ved hver koncert inddeles publikum i ti sektioner, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger. Hver sektion bliver sin egen ”mini-Grøn”-koncert med egne mad- og ølboder, toiletter og masser af hygge. Fra scenen vil konferenciers og optrædende naturligvis sørge for at sikre den klassiske fælles stemning, der har karakteriseret Grøn fra begyndelsen.”

Vi har brug for din hjælp!

Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/159/