Tilbud

Forenings unisex T-shirt, med logo, i mange størrelser kr. 99,00

kr.99,00

T-shirt i 100% bomuld

Klassisk T-shirt med rund hals, fire-lags halsrib og nakke- og skulderbånd. Holder faconen vask efter vask.

 • 100 % BOMULD
 • 175 G
 • T-TIME str: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Kvalitet i særklasse – især med de populære ID T-time T-shirts fra ID Identity, der har produceret slidstærkt Corporate Wear og tøj til en aktiv livsstil i mere end 3 årtier. Dette danske brand udmærker sig med brug af bl.a. 4-lags halsrib samt et yderst stærkt nakke- og skulderbånd, der giver dig T-shirts med en lang levetid. Her får du farver og former, der holder vask efter vask samt et væld af farvemuligheder, så du kan finde lækkerier til hver en lejlighed.

Vi byder på højeste kvalitet – også selv om vi her giver dig mulighed for at få billige ID T-time T-shirts. Vi har presset priserne i bund, så du kan shoppe amok i komfortable materialer og med perfekt pasform. 100% lækker bomuld samt bløde sømme og syninger kan hurtigt flytte ind i din garderobe.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Kvalitet i særklasse

ID T-time T-shirts er en del af mange imponerende kollektioner fra det kendte, populære og ikke mindst professionelle ID Identity. Her kan du altid vide dig sikker på højeste kvalitet.

 • 100% lækker bomuld
 • Kan vaskes ved 60 grader
 • Kan stryges
 • Vægt 175 g/m2

Der er kælet for alle detaljerne, og du kan da også være sikker på lækker pasform og høj komfort, når du vælger denne på én gang klassiske og moderne T-shirt.

Her har du at gøre med en producent, der sætter ære i bæredygtigt design samt gode medarbejder forhold. Derfor finder du også designs fra dette brand med Oeko-tex standarder samt diverse ISO certificeringer for at imødekomme bl.a. specielle krav til vaskeanvisninger så som industriel vask samt gode forhold for både medarbejder samt miljø.

Ekstra slidstærk T-shirt

Skal det være ekstra lækkert, så skal det være ID T-time T-shirts. Disse T-shirt er produceret med høj slidstyrke for øje. Her får du bl.a. designs med:

 • Hele 4 lags halsrib
 • Forstærket nakke- og skulderbånd

Af og på. Af og på. T-shirts skal holde til mange stræk og meget slid på en helt almindelig hverdag. Med ID T-time T-shirts får du designs, der kan holde til lidt af hvert – også en aktiv hverdag.

100% bomuld

Der er intet som at trække i et trøje af blød og behagelig bomuld. Med ID T-time T-shirts får du her designs i 100% lækker bomuld.

Bomuld har mange fordele. Ud over den bløde kvalitet, så tåler den også at blive vasket ved høje temperaturer. Disse ID T-time T-shirts tåler 60 graders maskinvask.

Kan holde til hverdagen

Når du handler lækkerier fra ID tøj med bl.a. de populære ID T-time T-shirts, så får du gennemtestede og certificerede T-shirts.

ID Identity gør en stor ære i at designe tøj, der kan holde til hverdagen og ikke mindst mange vaske samt en aktiv livsstil. Her finder du med ID T-time T-shirts designs med:

 1. Farven, der holder vask efter vask
 2. Sømme og syninger, der holder til hverdagen

Lad bare den aktive livsstil eller de aktive arbejdsdage komme an – for med disse specialdesignede T-shirts, så er du godt klædt på til opgaven.

T-shirt rund hals

Er du på udkig efter en T-shirt med rund hals, så er ID T-time T-shirts det perfekte valg. Flotte, slidstærke og ikke mindst komfortable.

T-shirts med rund hals er en klassiker. En tidløst design og naturligvis i blødt og behageligt materiale af 100% lækkert bomuld.

Yderligere information

Medium

Small, Medium, Large, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forenings unisex T-shirt, med logo, i mange størrelser kr. 99,00”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.