København og Cirkusrevyen Lørdag d. 18. juni 2022 kl. 08:30 et samarbejde med Riis Rejser

Der er lagt op til nogle dejlige dage på denne rejse til vores hovedstad. Vi besøger mange af de kendte seværdigheder i den flotte by. Cirkusrevyen på Bakken er pr. tradition en publikumssucces, hvor der er lagt i ovnen med gode grin og nye klassiske revynumre.

Kategori:

Beskrivelse

Tag med to dage til København og oplev revyen, der gennem årtier har begejstret danskere fra alle egne, og skabt traditioner for mennesker om årlige gensyn. En revy hvor kendte danske skuespillere og komikere sommer efter sommer har deres gang. Kort sagt: kom med til hele Danmarks revy: Cirkusrevyen. Vi bor på det veldrevne Zleep hotel i Ballerup, der rummer gode, funktionelle værelser, og en velassorteret morgenbuffet.

Dagsprogram

1. dag: København
Efter påstigning holder vi en lille formiddagspause, og turen går mod København, hvor vi ankommer til Kgs. Nytorv omkring middag. Her er der rig lejlighed til at finde frokost i Nyhavn og nyde en forhåbentlig solrig stund, inden vi kører til hotellet midt på eftermiddagen. På hotellet kan vi slappe af en god times tid, inden vi kører til Bakken og nyder resten af eftermiddagen. Til aften mødes vi til en dejlig middag inkl. 2 glas vin på én af Bakkens restauranter, og herefter skal vi til Cirkusrevyen, og når den er slut, mødes vi alle ved bussen, der kører os tilbage til hotellet.

2. dag: Byrundtur i København med lokal guide
Efter et dejligt morgenbord forlader vi hotellet og tager med bus og til fods rundt i Københavns gader og stræder med vores lokale guide. Københavns mange spændende bygninger og områder får liv, når vores lokale guide sætter ord på!  Byrundturen omfatter bl.a. Den lille Havfrue, Amalienborg, Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn m.m. Over middag anbefaler vi en tur med en af de hyggelige udflugtsbåde på Københavns kanaler eller en strøgtur. Midt på eftermiddagen sætter vi igen kursen mod Fyn og Jylland. På Fyn holder vi pause, inden turens sidste etape tilbage mod vores udgangspunkter.

Dato og tid

Lørdag d. 18. juni 2022 kl. 08:30 til Mandag d. 20. juni 2022 kl. 20:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. marts 2022 kl. 09:00

Sted for påstigning

Østre Gjesingvej ved El-giganten
Østre Gjesingvej 23
6710 Esbjerg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “København og Cirkusrevyen Lørdag d. 18. juni 2022 kl. 08:30 et samarbejde med Riis Rejser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.