Luksus traveferie Bornholm 21.-26. maj 2024 (6 dage) fra kr. 3825,00 med all inklusive ophold.

kr.3.825,00

Kom og hør detaljeret om ruterne på intromøde onsdag den 11. oktober på Vindrosen, Exnersgade 3 kl. 17:00. Tilmeld dig her: https://menneskermdes.nemtilmeld.dk/507/

Kategori:

Beskrivelse

Vi bor på Hotel Abildgård

All inklusive 
Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes givetvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt ved havet og stranden, dejlige værelser, såvel som at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet altid er inkluderet i din lejepris. Buffeten er selvfølgelig coronasikret efter de bedste og sikreste retningslinjer.

Hotel Abildgård bliver derfor ofte kaldet “Abildgård – All inclusive”. Hver aften kan du glæde dig til en stor varieret buffet tilberedt af hotellets chefkok. Drikkevarer ad libitum under aftensmaden (fadøl, vin og sodavand) er også inkluderet i din lejepris. Og hvis du har en sød tand, er is og kage til dessert ligeledes inkluderet. Det samme gælder selvfølgelig kaffe og te.

I løbet af dagen står kaffe, te og juice gratis til din rådighed, således at du kan hygge dig ved hotellets dejlige swimmingpool og løbende hente drikkevarer. Læs mere om menuerne og all-inclusive på Hotel Abildgård her.

Dejlige værelser, som er renoveret i 2020
Hotellets enkeltværelser ligger i tilknytning til restaurantbygningen, mens de øvrige værelser ligger i selvstændige værelsesfløje med kig til havet og omkranset af skønne grønne områder. Alle Hotel Abildgårds værelser blev renoveret i januar-april 2020. Glæd dig til “nye” og flotte værelser, der er indrettet for 1-6 personer, således at du nemt kan vælge præcis den værelsesstørrelse, som passer dig. Med undtagelse af enkeltværelserne har alle værelser eget mini-køkken. Læs mere om værelserne nedenfor.

Skøn beliggenhed i Sandkås
Hotel Abildgård ligger skønt placeret i Sandkås. Du er i gåafstand til det lille fiskerleje, Tejn, hvor der er indkøbsmuligheder og hyggeligt havneliv med fiskekuttere og lystfiskere. Eksempelvis er Tejn startsted for en af verdens største lakse-trolling-konkurrencer. Langs kysten foran Hotel Abildgård finder du den hyggelige kyststi ind til Allinge. Glæd dig til fantastiske panoramaviews ud over havet. Du skal selvfølgelig også opleve stranden foran Hotel Abildgård, Sandkås Strand, hvor du oplever den smukke og særlige kombination af kridhvidt sand og knejsende klipper. Området ved Hotel Abildgård er for mange det “rigtige Bornholm”. Læs mere om området ved Hotel Abildgård her.

Swimmingpoolen er klar til dig
Lige ved restaurantbygningen ligger hotellets swimmingpool (opvarmet 15. maj – 15. september). Snup dig en dukkert – eller måske frister det mere med et spil billard, bordtennis eller brætspil i hotellets hyggelige stuer? For børnene er der også legeland.

Turen starter umiddelbart efter ankomsten til Bornholm, vores følgebil er klar til at opsamle bagagen og traveturen starter umiddelbart efter, lige meget om du kommer med fly fra Billund  eller båd fra Køge.
Vi har valgt at dele hele kyststien på Bornholm op i syv forskellige afsnit. Nogle er lidt sværere at gå, andre er lettere. For hvert afsnit finder du en rutebeskrivelse og andre vigtige informationer. Du kan med fordel downloade vores app, som giver dig en masse tips om relevante overnatningssteder og forplejningsmuligheder, når du er på tur.

Ruten er nøje beskrevet. For at det ikke skal blive en dyr tur, så vælger vi at bruge lokalbusser til at bringe os frem og tilbage, du køber selv busbilletten og rejsekortet gælder ikke på Bornholm.

Du vælger selv hvilken transportform du ønsker.

Vi har en servicevogn med, der kan benyttes flere steder på dagens rute. Servicevognen vil have snolder og øl og vand med og en morgenbitter til dem der skulle have lyst. Ligeledes er det muligt at du kan blive kørt noget af ruten hvis det bliver for hårdt for dig. Men du skal tænke på, at du har hele dagen til ruten, så de fleste magter den, men der er hjælp hvis du skulle gå “kold”, hvilket kan ske for os alle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus traveferie Bornholm 21.-26. maj 2024 (6 dage) fra kr. 3825,00 med all inklusive ophold.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.