Udflugt til Nordfynske haver Kongsdal Blomsterhave og den Japanske have i Broby 17/06 kl 9:00.

kr.395,00

Dato og tid

Lørdag d. 17. juni 2023 kl. 09:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. april 2023 kl. 12:00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Arrangementsbeskrivelse

  • Kr. 395,00

Prisen inkluderer:

  • Bustur tur/retur
  • Entre i Blomsterhaven
  • Entre i den Japanske Have

Haven strækker sig over 20.000 m² og er anlagt i harmoni med den omgivende natur, med udsigt over marker og skov.

Haven rummer et væld af rododendron, stauder, roser samt mange formklippede træer og buske, heraf mange sjældne. Hjertet i haven er en 500 m² sø med vandfald og flere springvand. Der er også mindesten fra 2. verdenskrig. Se også Uglerne, lavet af kunstner Allan Bo.

Man kan som gæst gå rundt på de 400 meter anlagte stier i skoven. Man kan også vælge at slå sig ned på nogle af de mange anlagte siddepladser, hvor man kan nyde sin medbragte mad og kaffe, eller bare fordybe sig og lytte til fuglesang og rislen fra springvandene. Man kan også sidde indendørs i “hønsehuset”.

Den japanske have Et stykke Japan i Danmark

Drømmen om en Japansk have i Danmark, hvor danskere kunne komme og opleve den japanske kultur, har Peter haft de sidste 30 år.

Peter, som er uddannet anlægsgartner med en overbygning som teknikker, har igennem alle disse år arbejdet målrettet efter at lære alt om den japanske havekultur.

Rolig og harmonisk tilværelse
At få en mere rolig og harmonisk tilværelse, samt det at omgive sig med og videregive det man brænder for, har været den altoverskyggende årsag og drivkraft til dette projekt.

Da jeg i marts år 2000 købte stedet her, var det allerede planlagt, at haven skulle laves om til en inspirationshave i japansk stil.

Jeg vidste ikke på det tidspunkt, om jeg ville åbne haven for publikum, men tanken er vokset og modnet og beslutningen blev taget i efteråret 2005.

Dagens Program

09:00 afgang Sædding ved fyret

09:15 afgang Møllebakken 2 i Jerne

09:40 afgang afkørsel Bramming

09:50 vi kører til Fyn medens vi nyder formiddagskaffen og rundstykke i bussen (tilkøb),  måske med en bitter eller to 😊

11:00 ankommer vi til  Kongsdal Blomsterhave hvor vi  har tre timer  inklusiv tid til frokost. Vi griller frankfurtere fra Slagter Theilgaard (tilkøb).

Kl. 14:00 fortsætter vi af de Fynske landeveje til Den Japanske Have i Broby, hvor vi hat tre timer inkl. Eftermiddagskaffe med kage (tilkøb)

Hjemme ca. 18:30

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Udflugt til Nordfynske haver Kongsdal Blomsterhave og den Japanske have i Broby 17/06 kl 9:00.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.