Travetur fra “De Hvide Mænd” søndag kl. 13:00

kr.0,00

Foreningen Mennesker Mødes inviterer naturelskere til en energigivende travetur i det friske landskab ved Esbjerg. Arrangementet, som finder sted ved den imponerende skulpturgruppe Mennesket ved Havet – de 4 hvide mænd, giver både lokale og besøgende en unik mulighed for at slutte ugen med god motion og hyggeligt samvær.

Hver søndag klokken 13:00 samles traventusiaster for at nyde den friske havbrise og det robuste landskab omkring Sædding Strand. Arrangementet er åbent for alle uanset alder og konditionsniveau, og det bedste af det hele – det er helt gratis at deltage!

Med Erik og Ane Lise som tovholdere, fremmer klubben et sundt og socialt fællesskab. Klubbens devise er inklusion og individualitet; her er det ikke vigtigt, hvor hurtigt eller langt man går, men at man deltager og har det sjovt.

For dem, der foretrækker kortere ture, er der også arrangeret en afslappet gåtur fra Flexbanerne på Gl.Vardevej, også klokken 13:00. Undervejs vil der være mulighed for en behagelig kaffepause og endnu mere socialt samvær.

Mød op og nyd en søndag i godt selskab, frisk luft og den skønne udsigt til Mennesket ved Havet. Samling foregår søndag den 31. marts kl. 13:00, Mennesket ved Havet – De 4 hvide mænd, Sædding Strandvej 1.

Kategori:

Beskrivelse

Vi traver hver eneste søndag, året rundt

Du er også meget velkommen og det er GRATIS!

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Travetur fra “De Hvide Mænd” søndag kl. 13:00”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.